DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Seren Serengil:Yaşar İpek Bana defalarca şiddet uyguladı”

Seren Serengil:Yaşar İpek Bana defalarca şiddet uyguladı”
30.08.2019
247
A+
A-

Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanıyor. İpek’in ayrıca hamile olan eşine şiddet uyguladığı da konuşulan konular arasında.

“Yaşar İpek bana defalarca şiddet uyguladı”

Seren Serengil, boşanma kararı hakkında yaptığı açıklamada İpek için “Defalarca şiddet uyguladı. Hepsini affettim. Üstüme yürüdü, havluyla yüzüme vurdu, itekledi” dedi.

İpek ise Magazinn.com’a yaptığı açıklamada “Çıkan haberleri hayretle okuyorum. Asla ve asla şiddet söz konusu değildir. İddia edildiği gibi Seren Hanım’a fiziki bir müdahalem olmamıştır. Evet aramızda çokça tartışmalar olmuş ve birbirimize hakaretler etmişizdir, ama karşılıklı” diyerek iddiaları yalanladı.

İnstagram hesabından paylaşım yapan Seren Serengil, “Avukat Bey, siz kocam bana hamileyken küfür ettiği, üstüme yürüdüğü ‘O çocuk yaşamayacak görürsün bak düşüreceksin’ dediğini saklamamı, üstünü örtmemi istiyorsunuz. Daha öncekileri sizle dertleşmiştim örtmüştüm de ama hamileyken ve ne zor şartlarla bu hamileliğe şu anda devam etmeye çalışırken bir de beni savcılığa mı vereceksiniz. Ben mi vermeliyim siz mi vermelisiniz. Kadına şiddeti destekleyen bir avukatın vicdanını sorgulamak isterim. Siz avukatsanız kocama söyleyin ben o…pu değilim onun karısıyım. Karnımda da onun çocuğunu taşıyorum benden özür dilemesini bütün kadınlardan özür dilemesini önerin. Benim şiddet gördüğümü saklamamı istemek yerine” dedi.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.