DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şeyma Subaşı’nı kızdırdılar

Şeyma Subaşı’nı kızdırdılar
24.05.2018
293
A+
A-

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı’nın eşi Şeyma Subaşı yapılan bir haberi çok kızdı

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri de Şeyma Subaşı. Instagram’ı aktif kullanan Subaşı sık sık yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor.

Geçtiğimiz gün paylaştığı bir videoda oynarken görülen Acun Ilıcalı’nın eşinin giydiği elbise bazı Instagram sayfalarında haber oldu. Ilıcalı ise bu haberleri pek beğenmedi.

“ŞEYMA SUBAŞI’NDAN TRANSPARAN PAYLAŞIM!”

Yapılan haberde “Acun Ilıcalıı’nın eşi Şeyma Subaşı bir partide paylaştığı görüntüleriyle çok konuşuldu. Subaşı’nın dans ederken yüklediği videoda transparan görüntü dikkat çekti” yorumuna yanıt gecikmedi. Subaşı bu açıklamaya hemen yanıt verdi.

Şeyma Subaşı; “O kadar eminsiniz yani bikini olmadığına. Ne garip insanlarsınız ya ne diyim yazk” ded. Ardından yorumların devam etmesi üzerine ise “İçin gözüküyor diyen insanlar ilk fotoğrafa yakınlaştırarak bakın bikini üstü olduğu belli oluyor… Artık bir şeyden emin olmadan haber yapmayın iftira da atmayın!” diyerek tepkisini ortaya koydu.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.