DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Showtv’nin sevilen dizisi Çukur’da üzen ayrılık!

Showtv’nin sevilen dizisi Çukur’da üzen ayrılık!
28.08.2020
256
A+
A-

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili gibi oyuncuların yer aldığı ve sevilerek izlenen Çukur dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşanacağı öğrenildi. Peki Çukur’dan kim ayrılıyor?

Her yeni sezonunda sürpriz isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Çukur, bu sezona da İrem Sak ve Barış Arduç gibi ünlü isimleri dahil etmişti. Ancak sevilen dizide sürpriz bir vedanın yaşanacağı öğrenildi.

Adana 01 internet dizisiyle yıldızı parlayan ve hatrı sayılır bir şöhretin kapısını ayarlayan ve dizide Azer kaarakterini canlandıran Cihangir Ceyhan’ın yeni sezonun 3. bölümüyle birlikte projeye veda edeceği kaydedildi.

Diziye dahil olması sosyal medyada geniş yankı uyandıran Cihangir Ceyhan’ın, yeni bir dizide başrol olarak yer alacağı ifade edildi.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Başarılı oyuncu Ay Yapım’ın Show TV için çekeceği Alevlerin Ardından dizisinin başrol oyuncusu oldu.

Dilan Çicek Deniz’in partneri olmaya hazırlanan Ceyhan, geçen günlerde tanıtım çekimlerine katıldı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.