DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sinem Umaş isyan etti!

Sinem Umaş isyan etti!
08.12.2017
446
A+
A-

Gelinim Olur Musun ile ünlenen Sinem Umaş, yıllarca Semra kaynananın bahtsız gelini olarak anılmasına isyan etti. Sinem, “S… Semra’ya da gelinine de öf baydınız.” diyerek terbiyesini bozdu.

Yıllarca Semra kaynananın gelini olarak anılan Sinem Umaş terbiyesini bozup sosyal medyadan isyan etti.

“ÖF YETER BAYDINIZ”

Gelinim Olur Musun yarışmasında Ata ile olan ilişkisi unutulmayan Sinem, Twitter’dan kendisine “Semra kaynananın gelini” denilmesi karşısında çıldırdı. Sinem, “S… kaynanasına da gelinine de öf yeter baydınız.” yazdı. Takipçilerinden biri “Sakin abla” deyince Sinem, “Çok sinirlendim.” diye cevap verdi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.