DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sosyal medyada dolaşan iddia: “Didem Soydan, Lider Şahin ile beraber”

Sosyal medyada dolaşan iddia: “Didem Soydan, Lider Şahin ile beraber”
05.07.2019
233
A+
A-

Son olarak fotoğrafçı Erdi Doğan ile aşk yaşayan ünlü model Didem Soydan yeni bir aşka yelken açtı.

Manken Didem Soydan, ünlü sanatçı Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile aşk yaşamaya başladı. Son olarak son olarak İrem Derici ile yaşadığı aşkla hafızalarda yer edinen Lider Şahin’in gönlünü Soydan’a kaptırdığı öğrenildi.

Didem Soydan, geçtiğimiz hafta tatilinin bir bölümünü sevgilisi Lider Şahin’in ortağı olduğu Çeşme’de bulunan mekanda geçirdi. Soydan’ın sevgilisine destek olmak için sosyal medya hesabından mekan ismini yazarak paylaşımlar yapması ise dikkatlerden kaçmadı. Lider Şahin ile Didem Soydan’ın geçtiğimiz cumartesi günü Çeşme’deki Klein adlı mekanda eğlendikleri de öne sürüldü. İşin en ilginç kısmı ise, Lider Şahin ile Didem Soydan’ı İrem Derici’nin tanıştırmış olması. (Kaynak: Snob Magazin)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.