DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şükran Ovalı Caner Erkin çiftinden bebekleriyle ilk poz

Şükran Ovalı Caner Erkin çiftinden bebekleriyle ilk poz
21.08.2018
237
A+
A-

2017’de futbolcu Caner Erkin ile evlenen oyuncu Şükran Ovalı önceki gün anne oldu. Ünlü çift doğum sonrası çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin çiftinin bebekleri Mihran Ela, dün sabah dünyaya gözlerini açtı.

Çift, doğum sonrası çekilen fotoğraflarını ilk kez paylaştı.

Caner Erkin, doğum sonrası çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Caner Erkin paylaşımının altına şu notu düştü:

“Hislerimin tarifi yok,kelimeler yetmiyor,dua ediyorum sadece.. Sağlıklı ,vicdanlı, adil, ülkene yararlı biri olman için..Canım kızım bayramların en güzelisin .. Bizi aile olarak seçtiğin için şanslıyız.. İsteyen dileyen herkese nasip olsun dilerim, Allah seni ve tüm çocukları korusun.Ne bir eksik ne bir fazla ,CANIMSIN SEN. Mihran Ela … Sizi çok seviyorum aşklarım❤️ Herkese İyi Bayramlar dilerim .. ”

(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.