DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şükran Ovalı Ufak Tefek Cinayetler fragmanında…

Şükran Ovalı Ufak Tefek Cinayetler fragmanında…
24.11.2018
306
A+
A-

Ufak Tefek Cinayetler’e sürpriz bir oyuncu dahil oldu. Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’le evlenen Şükran Ovalı hamilelikle beraber setlere ara vermişti. Oyuncu Şükran Ovalı doğum sonrası 2. sezonuna devam eden Ufak Tefek Cinayet’ler dizisinin kadrosuna dahil oldu. Fragmanda da kendini gösteren Ovalı sürpriz bir karaktere hayat verecek.

Geçtiğimiz Ağustos ayında anne olan Şükran Ovalı setlere döndü. Star TV’nin iddialı yapımı Ufak Tefek Cinayetler’de Şebnem Aksak rolünü canlandıracak olan Şükran Ovalı’nın konuk oyuncu olacağı konuşuluyor. Aksak ailesinin bir üyesi olan Şebnem’in Serhan’ın kardeşi olup olmadığı merak ediliyor. Aksak ailesi çocuklarını sevgisiz büyüten bir aile. Serhan da bu yüzden çok zor bir çocukluk geçirmiş. Serhan, Oya’dan erkek çocuk sahibi olunca annesi tarafından sevgilisi Oya bir anda kıymete binmişti. Merve’nin ise pabucu dama atılmıştı. Merve’nin boşanmaya yanaşmasıyla Şebnem Aksak da ortaya çıktı. Şebnem’in senaryoya nasıl yön vereceği merak ediliyor.

ŞÜKRAN OVALI’NIN EKRANDA GÖRÜNDÜĞÜ O FRAGMAN


(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.