DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor Adem ve Turabi için şok sözler! ‘Geri dönülemez noktaya gidebilir’

Survivor Adem ve Turabi için şok sözler! ‘Geri dönülemez noktaya gidebilir’
31.05.2018
260
A+
A-

Survivor Taksi’nin 33. bölümüne Survivor 2018’e sakatlığı nedeniyle veda eden Berna Canbeldek’i konuk oldu. Turabi ve Adem’in yaşadığı tartışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Berna, “Acun ağabeyin istemediği sınır geçilirse geri dönülemez noktaya gidebilir olay. Pascal Nouma ve Nihat Doğan vardı ya küçücük bir hikaye kalır yanında.” dedi

Survivor yaşantısını, yaşadığı talihsizlik sakatlık ve sonrasında yaşadıklarını değerlendiren Berna Canbeldek, tüm merak edilenleri Survivor Taksi’de açıkladı. Sahra ile arasındaki ilişkiden bahseden Berna, son günlerde Survivor’a damga vuran Adem-Turabi gerilimlerini de yorumladı.

Survivor Berna açıklamasında, “Adem ve Turabi, ikisi de çok dik ve baskın karakterler. Çok iyi niyetliler. Döndüklerinde de dönerler, kimse tutamaz. Acun ağabeyin istemediği sınır geçilirse geri dönülemez noktaya gidebilir olay. Pascal Nouma ve Nihat Doğan vardı ya küçücük bir hikaye kalır yanında. Elleri arkada, kafalar dik bu durumu sevdim. Birbirlerine dokunmak durumu yok.” dedi.

‘TURABİ’Yİ ÇOK SEVİYORUM’

Berna Canbeldek açıklamalarına şöyle devam etti;

‘Turabi ikinci kez yapmaz bunu. Öyle bir kural yok. Kimde hata varsa gerçekte,n o kişi Turabi ise eğer yine gider özrünü diler. Ama Adem’i o yönünden tanımıyorum daha. İnşallah onun da öyle bir yapısı vardır. Ben şaşırıyorum. Çünkü ben Turabi’yi çok seviyorum. Onları tartışırken görürken Turabi’yi hiç fark etmez benim için Mustafa, Adem, Anıl… Üzülüyorum çünkü ben. Turabi çok ılımlı bir insan normalde, güzel bir tartışabilecek bir adam normalde. Neden bu kadar dikleşiyorlar anlayamıyorum, anlam veremiyorum.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.