DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor Berkan’ın son hali görenleri şaşırttı

Survivor Berkan’ın son hali görenleri şaşırttı
02.09.2020
326
A+
A-

Survivor 2020’ye sonradan dahil olan yarışmacılarından Berkan Karabulut, yarışmayı 4. olarak tamamlamıştı. Kendine has tarzı ve üslubuyla seyircinin dikkatini çeken Berkan Karabulut, yarışma sonrası çıktığı tatilin ardından şimdi askerlik görevini yapmak için gün sayıyor. Saç ve sakal traşı olan Survivor Berkan’ın yeni imajını hem kız arkadaşı Lale Onuk hem de kendisi Instagram paylaştı.

Survivor 2020 ünlüler gönüllüler sonradan dahil olmasına karşın son dörde kalarak önemli başarı elde eden Survivor Berkan Karabulut, askerlik görevi için saç ve sakal traşı oldu.

Askerlik için saçını sakalını kestirdi! Survivor Berkan’ın son hali görenleri şaşırttı

Survivor sonrası kız arkadaşı Lale Onuk ile tatile giden Berkan Karabulut, Survivor’ın yorgunluğu attıktan sonra İstanbul’a geri döndü.

Youtube kanalından da videolar çekip paylaşımda bulunan Berkan Karabulut, kanalının 2. videosunda askerliğiyle ilgili detayları paylaşmıştı.

Survivor’da uzayan saçı ve sakalını askerlik için kestiren Berkan Karabulut, aylar sonra ilk kez berber koltuğuna da oturmuş oldu.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.