DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor Panorama’da olay!

Survivor Panorama’da olay!
22.03.2018
251
A+
A-

TV8’de yayınlanan ve Survivor yarışmasına dair analizlerin yapıldığı ‘Survivor Panorama’ programında Nur Tuğba Algül ile Seda Akgül, canlı yayında sert bir tartışma yaşayınca yayına ara verildi.

TV8’in Survivor hakkında analizlerin konuşulduğu Survivor Panorama’da sunucu Nur Tuğba Algül ile Seda Akgül kavga etti. Tartışma ancak yayının kesilmesi ile bitirildi.

Şu sıralar Survivor’da yarışmacı olarak bulunan Hakan Hatipoğlu’nun kardeşinin gönderdiği mektup yüzünden tartışan ikili, birbirlerine yönelik oldukça sert ve iddialı ifadeler kullanmaya başladı.

HAKAN URAL DA DURDURAMADI
Hakan Ural’ın araya girme çabaları yeterli olmayınca yayına apar topar bir ara verildi.

İkili arasındaki tansiyonu düşürmeye çalışan Hakan Ural başarılı olamadı. Daha sonra reji ekibi VTR’ye giderek durumu kurtarmaya çalıştı.

Seda Akgül, Tuğba Algül’e “Sen mi bana öğreteceksin” diye sorunca Algül de altında kalmadı ve “Gerekirse evet” dedi. O anlarda ortalık iyice gerildi ve VTR’ye gidilmesine karar verildi.(Cadde)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.