DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü isimlerden 2022 paylaşımları

Ünlü isimlerden 2022 paylaşımları
01.01.2022
178
A+
A-

2022 herkes için yeni bir başlangıç, yeni bir umut… Sanat ve eğlence dünyasının tanınan isimleri de yeni yıla girerken umutlarını, duygularını sosyal medya hesaplarından paylaştı. İşte ünlü isimlerin 2022 mesaj ve fotoğrafları…

İREM HELVACIOĞLU

Yeni yılın ilk sürprizi İrem Helvacıoğlu’ndan geldi. Bir süredir gurme Yolaç Özcan ile birlikte olduğu konuşulan ünlü oyuncu 2022’de aşkını şu sözlerle ilan etti:

“Bazen bir anı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın… Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır. Her anı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim YoYo.”

BENSU SORAL

Evliliklerindeki krizi atlatan Bensu Soral-Hakan Baş çifti, yeni yılı Paris’te karşıladı. İkili, birlikte yer aldıkları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşarak, ilişkilerine yeniden şans verdiklerini duyurdu.

ÇAĞLA ŞIKEL

Sunucu Çağla Şıkel yeni yılı ailesiyle karşıladı. Ünlü isim paylaşımına, “Çok zor oldu yerimizde durmak. Aile her şeydir… Sağlıklı mutlu seneler olsun” notunu yazdı.

CEM YILMAZ

Yeni yıla girerken ayaklarının fotoğrafını paylaşan komedyen Cem Yılmaz paylaşıma, “Nice yıllar ! Dev yılbaşı partim bütün hızıyla devam ediyor. Hoşgeldin 2022” notunu düştü.

BÜLENT ŞAKRAK-ERKANKOLÇAK KÖSTENDİL-ALİ ATAY

Oyuncu arkadaşlar Bülent Şakrak, Erkan Kolçak Köstendil ve Ali Atay yılbaşında bir araya geldi. Yakın arkadaşlar ve oğullarının aynı açıdan aynı pozu vermeleri büyük ilgi gördü. Ekip tüm Türkiye’ye mutlu yıllar diledi.

SERAY SEVER

Bir süredir eşiyle Bodrum’da yaşayan sunucu ve oyuncu Seray Sever, ikiz bebek müjdesi vermişti. Aylar sonra ilk kez kamera karşısına geçen Sever yeni yılda iyi dileklerde bulundu: “Çifter çifter kısmetlerin geldiği, sağlıklı, mutlu, bolluk bereket içinde bir 2022 olsun inşallah cümlemize.”

OĞULCAN ENGİN

Geçen temmuz ayında oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile iki yıl süren birlikteliğini sonlandıran Oğulcan Engin, Miray Daner’le yeni bir aşka yelken açmıştı. Yılbaşı gecesini birlikte geçiren çiftten Engin, bu fotoğrafı Instagram’dan paylaştı.

GÜLENAY KALKAN

Gülenay Kalkan 1 Ekim 2019’da a vefat eden eşi Tarık Ünlüoğlu’nun fotoğrafının önünde yeni yıl pozu verdi. Kalkan paylaşımına, “Gönlünüzce geçireceğiniz bir yıl dilerim” notunu düştü.

DERYA ŞENSOY

Geçen aylarda babası Ferhan Şensoy’u kaybeden Derya Şensoy, kardeşi Müjgan Ferhan Şensoy’un kızı Pera ile objektif karşısına geçti. Şensoy, “Canımın canı, küçük ve akıllı Pera’m! Bu yılın en güzel anı! Teyzesinin prensesi! Şansın, yolun hep açık olsun. Dünyamızı hep böyle aydınlat kocaman kalbinle… Annen Ferhan Şensoy, canımın yarısı, sen kalbimin en içisin prensesim. Sağlıkla, şansla, kocaman ailenle büyü… Seni çok seviyoruz boncuğum” dedi.

ALİ SUNAL

Tarkan’dan sonra oyuncu Ali Sunal da tütü giydi. Kızlarıyla yeni yıl pozu veren Sunal paylaşımına, “Kız babası olmanın tatlılıklarından biri galiba bu değil mi Tarkan? Bir tütüm eksikti. Herkese harika bir yıl diliyoruz” mesajını düştü.

MELİS SEZEN

Oyuncu Melis Sezen, bu fotoğrafına, “Merhaba 2022! Çok umut doluyuz! Güzelliklerle, sevgiyle, en önemlisi sağlıkla karşıla bizi! Hepimizin kalbini sevgiyle doldur, vicdanımız uyanık olsun ve mucizeler her an yanımızda olsun! Mutlu seneler!” sözlerini not düştü.

DOĞA RUTKAY KAMAL

Eşi Kerimcan Kamal ve çocuklarıyla objektif karşısına geçen oyuncu Doğa Rutkay Kamal, “Üç evlatla girilen bir yeni yıl! Sanırım şu hayatta başıma gelen en güzel şeylersiniz ve sen Kerimcan… Sayende kocaman bir ailem var. İyi seneler güzel canlar, her şey hayalimizdeki gibi olsun!” dedi.

ASLI ENVER

Evinde çam ağacının önünde poz veren oyuncu Aslı Enver, “Mutlu yıllar…” ifadelerini kullandı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.