DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü kadınlar “Vartolu”nun peşinde!

Ünlü kadınlar “Vartolu”nun peşinde!
28.12.2017
245
A+
A-

Show TV’de yayınlanan ‘Çukur’ dizisinde ‘Vartolu Sadettin’ karakterine hayat veren Erkan Kolçak Köstendil, son dönemde adından sıkça söz ettiriyor.

Habertürk Gazetesi’nden Esin Övet’in, “Kadınlar Vartolu’nun Peşinde” başlıklı yazısı şöyle:

“Sosyetenin ünlü isimleri zaman zaman hayran oldukları ünlünün peşine düşer. Geçmiş zamanlarda Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Halit Ergenç ve Çağatay Ulusoy çılgınları çok olmuştur. Hatırlayın, ünlü isimler hayranı olduğu yakışıklı oyuncuların davetlerine katılmaları için menajerlerine yüklü paralar ödemeyi bile kabul ediyorlardı. Hatta birçok kişinin Çağatay Ulusoy’un gittiği mekânda, yanındaki masayı ayırtabilmek için önden 5 bin TL ödediği bile konuşuluyordu.

Şu sıralar yine böyle bir çılgınlık başladı. Kimin için mi? Tabii ki Show TV’nin fenomen dizisi ‘Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil için. Vartolu, herkesin dilinde. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Halit Ergenç evli. Çağatay Ulusoy dizi çekmediği için uzun süredir ortalarda yok. En dikkat çeken isim de Erkan Kolçak Köstendil.

Son 10 gündür, tanıdığım, tanımadığım birçok kadın ‘Nereye gider?’, ‘Nerelerde eğlenir?’, ‘Davete çağırsak gelir mi?’, ‘Menajeri kim?’ gibi sorular yöneltmeye başladı. Nişanlı olan ve çok fazla gece hayatında gözükmeyi sevmeyen Erkan Kolçak Köstendil bu tekliflere ne kadar geri duracak bilinmez ama çok kişi onun yolunu gözlüyor gecelerde.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.