DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü oyuncudan dikkat çeken taciz iddiası

Ünlü oyuncudan dikkat çeken taciz iddiası
08.06.2021
137
A+
A-

Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Keira Knightley, kadınların yaşadığı taciz olaylarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Knightley kendisi de dahil olmak üzere tanıdığı her kadının buna maruz kaldığını söyledi.

2017’de sosyal medyada başlayan ve Hollywood yıldızlarının da itiraflarıyla dahil olduğu ‘metoo’ hareketinin yankıları aradan yıllar geçmesine rağmen sürüyor.

Yaşadıkları fiziksel ve psikolojik şiddet ile tacizi anlatan isimler arasına dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Keira Knightley de katıldı. Karayip Korsanları serisiyle büyük bir üne kavuşan 36 yaşındaki oyuncu, Harper’s Bazaar dergisinin yeni sayısına konuştu.

Cinsel tacizin çok büyük bir sorun olduğunu belirten Knightley, kendisi de dahil olmak üzere tanıdığı her kadının buna bir şekilde maruz kaldığını söyledi.

Knightley, bu durumun oldukça depresif olduğunu anlatırken, “Herkes tacizin bir yönüyle karşılaşıyor. Kimileri fiziksel, kimileri sözlü şekilde. Kadınların eve yürürken güvende olduklarından emin olmak için yaptıkları önlem listesini düşündüğümde bunların hepsini benim de yaptığımı fark ettim. Bunu hiç düşünmemiştim” dedi.

KADIN YÖNETMEN TERCİHİ

Knightley, daha önce verdiği bir röportajda da filmlerdeki yakınlaşma sahneleriyle ilgili konuşmuştu. Knightley, “Eğer annelik ve vücudu kabullenmeyi anlatan bir hikayenin içinde yer alıyorsam, üzgünüm ama bu projede kadın bir yönetmenle çalışmayı tercih ederim” ifadelerini kullandı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.