DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vatandaşlığı sonunda aldı! Adriana Lima…

Vatandaşlığı sonunda aldı! Adriana Lima…
18.08.2019
233
A+
A-

Ünlü model Adriana Lima, hayatının en heyecanlı günlerinden birini yaşarken Türk sevgilisi Emir Uyar’a da sosyal medyadan mesaj göndermeyi ihmal etmedi.

Türk yazar Metin Hara’dan ayrıldıktan sonra bu kez de Türk iş adamı Emir Uyar ile birlikte olmaya başlayan Adriana Lima, mutluluğunu ve heyecanını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

ABD vatandaşlığına hak kazanan Brezilyalı model Lima, avukatıyla çekilen bir pozunu Instagram sayfasında “Bugün önemli bir gün. ABD vatandaşı oldum” mesajıyla duyurdu. Lima, bu süreçte kendisine destek olan avukatına da teşekkür etti.

Bu yıl Victoria’s Secret’tan emekli olan Lima, bir başka postunda da sevgilisi Emir Uyar’a mesaj gönderdi. Lima, Bahia Lounge’un bir parçasını içeren sözler önünde çektiği fotoğrafını sevgilisini de etiketleyerek paylaştı.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.