DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vatanım Sensin Uruguay’da ekranda!

Vatanım Sensin Uruguay’da ekranda!
01.02.2018
249
A+
A-

Kanal D’nin sevilen dizisi “Vatanım Sensin” Uruguay televizyonunda gösterilecek.

50 ülkeyi geçti

Uruguay’da Canal 10 kanalında “Mi vida eres tú” ismiyle yayınlanacak dizinin başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel var. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği “Vatanım Sensin”in dünya genelindeki satışı 50 ülkeyi geçmiş durumda. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Yağmur Taylan ve Durul Taylan kardeşler oturuyor.

Vatanım Sensin’in yayınlandığı ülkeler

Afganistan, Endonezya, Pakistan, Bangladeş, Dubai, Peru, Paraguay, Şili, Arjantin, Meksika, Bosna Hersek, Polonya, Kazakistan, Romanya, Hırvatistan, Macaristan, Gürcistan, Makedonya, Moldova, Kosova ve Mena Bölgesi…

HiLeon’un ünü Amerika’ya ulaştı

“Vatanım Sensin”in umutsuz aşıkları Hilal ve Leon’a hayat veren Miray Daner ile Boran Kuzum, Amerika’da “en iyi televizyon çifti” anketinde aday gösterildi.

Amerika’nın ünlü reality show ve magazin kanalı E! Entertainment Television’ın düzenlediği “En iyi TV Çifti” anketi listesine, “Vatanım Sensin”in romantik ikilisi Hilal ve Leon da aday olarak dahil edildi. Miray Daner ve Boran Kuzum, www.eonline.com üzerinden yapılan ve uluslararası birçok dizinin popüler yüzlerinin yer aldığı listedeki tek Türk çift oldu. Anketin ilk aşaması bugün sona erecek ve oylama sonucunda 64 olan aday sayısı 32’ye düşecek.(Hürriyet)

Yalova masaj salonları


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.