DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yağmur Aşık’tan şoke eden itiraf!

Yağmur Aşık’tan şoke eden itiraf!
04.10.2020
292
A+
A-

Eski Milli futbolcu Emre Aşık’ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Aşık, canlı yayın konuğu olduğu programda şoke eden itiraflarda bulundu. Yağmur Aşık, “Çok samimi olmadığım bir arkadaşım beni bir yere bırakacaktı, arabada bana tecavüz etmeye çalıştı.” sözleriyle herkesi şoke etti.

Eski milli Futbolcu Emre Aşık’ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Sarnıç, UçanKuş TV’de yayınlanan Canlı Masa programına konuk oldu.

Son zamanlarda hakkında çıkan iddialara UçanKuş TV ekranlarında yanıt veren Sarnıç, canlı yayın esnasında şoke eden bir itirafta bulundu.

‘ARABADA BANA TECAVÜZ ETMEYE KALKTI’

Sarnıç: “Çok samimi olmadığım bir arkadaşım beni bir yere bırakacaktı, arabada bana tecavüz etmeye çalıştı. Ben orada kendimi koruyamasaydım, bana tecavüz edip belki de daha sonra öldürüp gömecekti. Hayır evli değildim o zamanlar. Daha reşit bile değildim bu olayı yaşadığımda. İnsan kendinin korumalı” dedi.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.