DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yalancı dizisi Twitter’ı kasıp kavurdu!

Yalancı dizisi Twitter’ı kasıp kavurdu!
19.09.2021
257
A+
A-

Show TV’nin yeni dizisi Yalancı, sıra dışı hikayesi ve oyunculuk performansıyla Twitter’da gündem oldu.

Diziyi beğenen sosyal medya kullanıcıları başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin oyunculuğuna övgüler yağdırdı.Başrollerini Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin paylaştığı Yalancı dizisi ilk bölümüyle,izleyiciyle buluştu. Eşinden boşanan Deniz, hem kardeşiyle aynı hastanede çalışan hem de öğrencisinin babası olan Mehmet Emir ile yemeğe çıkıyor. Alkolü dozuyla bir gece geçiren ikili, sabah uyandıklarında bambaşka olaylar yaşıyor.

AYNI GECEYİ YAŞAYAN MEHMET VE DENİZ BAMBAŞKA BİR GÜNE UYANIYOR

Deniz öğretmen (Burçin Terzioğlu) ile cerrah Mehmet Emir (Salih Bademci) keyifli görünen bir akşam yemeği yiyorlar. O gece bir şeyler yaşanıyor ama sadece ikisi biliyor neler olduğunu. Her ikisi de sabah farklı bir duyguya ve farklı bir gerçeğe uyanıyor.

Mehmet Emir, çok güzel bir gece geçirdiğini düşünürken Deniz, tecavüze uğradığını ileri sürüyor. Yaşadıklarını hatırlayamayan Deniz, muayene olup Mehmet Emir’den şikayetçi oluyor. Geceyle ilgili kimin doğruyu söylediği ise bilinmiyor.

SALİH VE BURÇİN’İN OYUNCULUĞU ALKIŞ TOPLADI

İlk bölümüyle sosyal medyada geniş yankı uyandıran Yalancı dizisi, Twitter’da trend oldu. Dizinin gerçek hayatla benzer yerlerinin olduğunu söyleyen birçok sosyal medya kullanıcı, Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin oyunculuğuna da övgüler yağdırdı.

Yalancı dizisi için yapılan bazı paylaşımlar…

Kaynak:haberler.com


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.