DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yeliz Yeşilmen: Adamlarda istemiyor boşuna aç kalmayın

Yeliz Yeşilmen: Adamlarda istemiyor boşuna aç kalmayın
28.11.2018
238
A+
A-

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen kilolarıyla ilgili kendisine yapılan eleştirilere yanıt verdi! Yeşilmen Özge Ulusoy’un zayıflığını hatırlatarak “adamlarda istemiyor boşuna aç kalmayın’ dedi.

Şarkıcı ve oyuncu Yeliz yeşilmen geçtiğimiz gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi.

Her şeyin yolunda gittiğini belirten güzel oyuncu gazetecilere kendisinin de içinde olduğu sosyal sorumluluk projesinden bahsetti. Yeşilmen “Çevre bakanlığının başlattığı ‘sıfır atık’ projesine ben de katıldım. 1 Ocak’tan itibaren yürürlüğe girecek olan ambalaj poşetler artık paralı olacak ve tüketimi daha zor olacak biz de bu konuda halkımızı bilinçlendirmek adına elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

“DÜNYADA İRİ KADIN MODASI VAR”

Sözcü’nün haberine göre; son zamanlarda aldığı kilolar nedeni ile sık sık eleştiri alan oyuncu, “ben kilolu değilim İri bir kadınım ve inanın geçen seneki kıyafetim üzerimdeki ne kadar bol geliyor farkında mısınız? Artık dünyada iri kadın modası var geçenlerde gördüm Özge Ulusoy bir fotoğraf koymuş kaburgalar içine kaçmış felan, öyle zafiyet geçirmiş insanların dönemi değil halkta istemiyor, adamlarda istemiyor boşuna aç kalmayın yani” diyerek Özge Ulusoy’a göndermelerde bulundu.

Yeşilmen’in kilolarından kurtulduğunu göstermek için eteğinin bolluğunu göstermesi dikkatlerden kaçmadı.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.