DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pınar Altuğ’dan dikkat çeken Ayda Gezgin paylaşımı

Pınar Altuğ’dan dikkat çeken Ayda Gezgin paylaşımı
09.11.2020
278
A+
A-

İzmir depreminden 91 saat sonra Rıza Bey Apartmanı enkazından çıkarılan Ayda Gezgin, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. 3 yaşındaki Ayda ve babasının yalnız şekilde ayrılmasıyla ilgili oyuncu Pınar Altuğ’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Altuğ, “Arkasındayız, yanındayız’ deyip, durdu herkes Ayda bebek için. Bugün taburcu olmuş. Görüntüyü babasını ve Ayda’yı daha fazla yaralamamak adına paylaşmayacağım ama yazıklar olsun” dedi.

İzmir’de 30 Ekim günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremden 91 saat sonra çıkarılan Ayda Gezgin, tedavisinin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi’nden taburcu edildi.

Babası Uğur Gezgin’in kucağında bir ceket ile üzeri örtülerek otomobile bindirilen Ayda Gezgin’in görüntüsü de sosyal medyada dikkat çekti.

Oyuncu Pınar Altuğ, Ayda bebek ve babasının hastaneden yalnız ayrılmasıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Konuyla ilgili gönderi yayınlayan Altuğ, şu ifadeleri kullandı:

‘Arkasındayız, yanındayız’ deyip, durdu herkes Ayda bebek için. Bugün taburcu olmuş. Görüntüyü babasını ve Ayda’yı daha fazla yaralamamak adına paylaşmayacağım ama yazıklar olsun.

Ardından sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade eden oyuncu, bir açıklama daha yaptı.

“Ayda ve babasının hastane çıkış görüntüsüne gösterdiğim tepki, ayağındaki çorapsızlığa falan değil” diyen Pınar Altuğ, “Lütfen konuyu bu kadar sığlaştırmayalım. Kaldı ki; ilk günden beri bu çocukların her türlü fotoğrafının paylaşılmasına karşı olduğumu dile getiriyorum” şeklinde konuştu.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.