DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yıldız Tilbe klip çekiminde az kalsın yanıyordu

Yıldız Tilbe klip çekiminde az kalsın yanıyordu
07.11.2017
270
A+
A-

Şarkıcı Yıldız Tilbe, Serdar Ortaç ile seslendirdiği Havalı Yarim parçasının klip çekiminde büyük bir set kazası yaşadı.

NEŞELİ ANLAR YAŞANMIŞTI!

Serdar Ortaç ile Yıldız Tilbe ‘Havalı Yarim’ klibi için geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişti. Ortaç’ın yeni albümü için Tilbe’den aldığı parçanın klibinde eğlenceli ve neşeli anlar yaşanmış, çekimler magazin programlarına da konu olmuştu. HaberTam’ın haberine göre; Klip çekiminden bir gün önce 8 saat kuaförde kalan ve saçlarına kaynak yaptıran Tilbe, hararetli bir şekilde şarkısını söylerken birden masada duran şamdanı gözden kaçırdı.

SAÇLARI ANİDEN ALEV ALDI

Saçları aniden alevlere teslim olan ünlü şarkıcının yardımına derhal setteki kuaförü koştu. Büyük korku yaşayan Tilbe’nin kaynağının bir kısmı ile orijinal saçlarından bir bölümünün yandığı öğrenildi. Kaza sonrası çekimlere bir süre ara verildi ve daha sonra klip tamamlandı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.