DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yüsra Geyik’in mini elbiseli fotoğrafı olay oldu!

Yüsra Geyik’in mini elbiseli fotoğrafı olay oldu!
30.11.2019
259
A+
A-

14 sezondur Arka Sokaklar dizisine Zeliş karakterini oynayan Yüsra Geyik, sosyal medya hesabından cesur mini elbisesiyle poz verdi.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geyik son olarak havaya zıplarken çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı.

CESUR POZUYLA DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medya hesabı Instagram’da 242 bin takipçisi bulunan Yüsra Geyik, cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi. Güzelliği ve düzgün fiziğiyle her daim dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Geyik, “Benim kendimle olan savaşımda, kazananın sen olma ihtimali var mı?” notuyla elbisesiyle havaya zıplarken çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

“HARİKASINIZ”

Yüsra Geyik’in fotoğrafı kısa sürede sosyal medyaya damga vururken “Taş gibi kızsın”, “Harikasınız” ve “Çok güzelsin” yorumları yapıldı. Geyik’i Arka Sokaklar dizisinden takip eden bazı takipçileri ise “Başkomiser Çoban görmesin” yorumunu yaptı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.