DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Zeynep Bastık’tan Kerimcan Durmaz için özel defile!

Zeynep Bastık’tan Kerimcan Durmaz için özel defile!
24.02.2021
341
A+
A-

Kerimcan Durmaz, arkadaşı Zeynep Bastık’ın kendisine özel defile yaptığı anları Instagram hesabından paylaştı.

Son dönemin en başarılı popçusu Zeynep Bastık, yakın arkadaşlarını evinde ağırladı.

Bastık’ın misafir ettiği arkadaş grubunun arasında geçtiğimiz aylarda ABD’ye yerleşen Kerimcan Durmaz da vardı.

Ünlü şarkıcı, evinde arkadaşlarına kıyafetlerini giyip mankenlik yaptı. Durmaz da o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

150 ile 300 bin TL arasında değişen sahne ücreti ve yurt dışı konserlerinden kazandığı 30 bin dolar ile Türkiye’nin en çok kazanan şarkıcılarından olan Bastık, şu sıralar çok konuşulacak bir işe imza atmaya hazırlanıyor.

Başarılı popçu, yeni klibi için yönetmen ve onlarca dansçıyı Los Angeles’tan İstanbul’a getirtti.

Dansçı, yönetmen ve tüm ekibin konaklamadan ekstraya kadar tüm masrafını cebinden karşılayacak olan genç popçu, bu özel klip çekimi için de 500 bin TL’lik bir bütçe ayırdığı iddialar arasında!(cnnturk.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.