DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Zeynep Yılmaz’dan Şeyma’ya ‘Budala’ göndermesi

Zeynep Yılmaz’dan Şeyma’ya ‘Budala’ göndermesi
25.12.2019
210
A+
A-

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Şeyma Subaşı’nın “yuva yıkmak” ile ilgili açıklamalara Dostoyevski’nin Budala kitabından bir cümleyle cevap verdi.

Şeyma Subaşı, bu sabah bir YouTube programına katıldı ve “Acun Ilıcalı ile Zeynep Yılmaz’ın yuvasını yıktı” iddialarıyla ilgili sessizliğini bozdu.

“Acun, Melisa’yla olan üç tatilimi karşılıyor, anlaşmamız var. Guido, beraber gittiğimiz tüm tatil masraflarını ödüyor, kuruş ödetmiyor” diyen Subaşı, “Hakkında şöyle bir imaj var. ‘Şeyma çocuk yaptı, yuva yıktı, evlendi, Acun’dan serveti kaptı’ Peki Şeyma – Acun ilişkisi başladığında evlilik bitmiş miydi?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Kimse kimsenin yuvasını yıkamaz arkadaşlar. Geçin bunları. Çok sağlam bir yuvaydı ya, kim kimin yuvasını yıkabiliyor! Hangi kadın ya da hangi erkek birilerinin yuvasını yıkabilir. Yuva sağlamsa başka birileri yüzünden o yuva yıkılmaz zaten. Yıkılıyorsa başka bir şey vardır devam eden, evliliklerini sarsan.”

DOSTOYEVSKI İLE GÖNDERME

Subaşı’nın açıklamalarına Zeynep Yılmaz, Instagram’dan cevap verdi. Yılmaz, usta Rus yazar Fyodor Dostoyevski’nin Budala isimli klasik romanında geçen “Bu devir, sıradan insanın en parlak zamanı, duygusuzluğun, bilgisizliğin, tembelliğin, yeteneksizliğin, hazıra konmak isteyen bir kuşağın devridir” cümleyi paylaştı.

Kaynak:Sözcü


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.