DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çağla Şıkel’den Ertuğrul Özkök’ün sözlerine sert yanıt!

Çağla Şıkel’den Ertuğrul Özkök’ün sözlerine sert yanıt!
19.02.2020
219
A+
A-

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, manken Çağla Şıkel’in ‘Affetme Seminerleri’ne katılmasını bugünkü köşesinde yorumladı. Çok konuşulan yazının ardından Çağla Şıkel, Özkök’ün sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Ertuğrul Özkök’ün bugün köşesine taşıdığı ve Çağla Şıkel’in Dr. John Demartini’nin ‘Affetme Semineri’ne katılmasını konu alan yazısı, magazin gündeminde büyük yankı buldu. Özkök, Çağla Şikel için “Cinsel ilişkiye ara verme kararı almış. Eğer öyleyse ona güzel bir kitap tavsiye ederim” yorumundan bulundu. Çağla Şikel’in Ertuğrul Özkök’e yanıtı ise gecikmedi.

ÇAĞLA ŞIKEL’DEN YANIT GECİKMEDİ

Yazar Ertuğrul Özkök’ün, manken ve sunucu Çağla Şıkel’in ‘Affetme Seminerleri’ne katılmasını köşesinde yorumlamasının üzerine, Çağla Şıkel sosyal medya hesabında bir paylaşım yaptı ve Ertuğrul Özkök’e cevap verdi.

Çağla Şıkel, sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı:

“Ertuğrul Bey bana bir kitap tavsiye etmişsiniz. Müsaade ederseniz, ben de size bir kitap tavsiye etmek isterim naçizane. İçinde bolca nezaket, kadınlara saygı, kadınlarla nasıl konuşulacağı ve sınırları aşmama konusunda değerli bilgiler var. Kitabin adını hatırlamıyorum şimdi ama yazan benim.”

(Haberler)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.