DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

6 yaşındaki Yahya’nın ayağı Erdoğan’ın gözünün önünde kapana sıkıştı, üç ameliyat geçirdi

6 yaşındaki Yahya’nın ayağı Erdoğan’ın gözünün önünde kapana sıkıştı, üç ameliyat geçirdi
01.07.2018
246
A+
A-

Seçim akşamı İstanbul’daki cumhurbaşkanlığı konutu önünde ayağı araç kapanına sıkışan 6 yaşındaki Yahya, tam üç ameliyata girdi.

24 Haziran seçim akşamı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul’daki konutu önünde yaşanan kazaya ilişkin son gelişmeler ortaya çıktı.

Star gazetesi yazarı Resul Tosun, bugünkü “Reis seçim akşamı neden üzgündü?” başlıklı yazısında yaşananları anlattı:

“Tayyip beyin RP İl Başkanlığı döneminde yönetim kurulu üyeliği yapmış olan değerli dostum Ali Taşkıran’ın iki torunu da (Büşra ve Yahya) Tayyip beyin kızlarıyla arkadaş olan anneleri Sena hanımla oradaydı. Tayyip bey sokak başında görününce Büşra, Tayyip amcasına doğru koştu. Küçük kardeş 6 yaşındaki Yahya da ablasının arkasından koşarken yoldaki açılıp kapanan araç kapanına sağ bacağını kaptırdı. O ağır kapan çocuğun bacağını önce aşağı çekti sonra yukarı kaldırdı ve sağ bacağın eti sıyrıldı. Bütün bunlar Tayyip beyin gözünün önünde cereyan etti.

Taşkıranlar bizim aile dostumuz olduğu için ertesi gün hanımla birlikte hastaneye gittiğimizde minikYahya on saatlik ameliyattan sonra ikinci bir ameliyata alınmıştı.

Tam iyi gidiyor derken iki gün sonra Yeditepe Üniversite hastanesine nakledilen Yahya üçüncü kez ameliyata alındı. Doktorlar uyutulan Yahya’yı Perşembe akşamı ancak uyandırabildi.

İşte Tayyip beyi o akşam üzen olay buydu. Üzülmekle kalmadı hastanedeki her aşama ile yakından ilgilendi.”(sol.org.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.