DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AKP’den Kürşat Ayvatoğlu açıklaması

AKP’den Kürşat Ayvatoğlu açıklaması
29.03.2021
145
A+
A-

Kürşat Ayvatoğlu’nun uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntüleri nedeniyle ikinci kez gözaltına alınmasının ardından AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, “Hukuk dışı her kişi için adalet çalışır gereğini yapar. Toplumu temsil eden partilere karşı bir kötü örnek üzerinden kampanya yapmak ancak trollerin işi olabilir” mesajını paylaştı.

Sözcü’de yer alan habere göre;Uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntülerinin sosyal medyada yayılması üzerine ikinci kez gözaltına alınan ve ilk savunmasında kullandığı maddenin pudra şekeri olduğunu söylemesi üzerine serbest bırakılan Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili AKP’den bir açıklama geldi.

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “bir kötü örnek” üzerinden “troller” tarafından kampanya yapıldığını savundu.

“ADALET GEREĞİNİ YAPAR”

Bostancı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Hukuk dışı her kişi için adalet çalışır gereğini yapar. Toplumu temsil eden partilere karşı bir kötü örnek üzerinden kampanya yapmak ancak trollerin işi olabilir. Sosyal medyanın karanlık dehlizlerinde yitirilen akıl sadece kendine ve nihayetinde topluma ve demokrasiye zarar verir.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.