DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beşiktaş ile Porto arasında ilginç pazarlık

Beşiktaş ile Porto arasında ilginç pazarlık
24.06.2018
241
A+
A-

Beşiktaş, eski gözbebeği Aboubakar’ı Porto’dan kiralamak istedi. Portekizliler, sadece satın almaya yönelik teklifleri dinleyeceklerini söyledi. Porto, Beşiktaş’a genç golcü Gonçalo Paciencia’yı önerdi.

Porto ile Beşiktaş arasındaki Vincent Aboubakar pazarlıklarında ilginç gelişmeler yaşanıyor. SÖZCÜ’den Ali Aydın’ın edindiği bilgilere göre Beşiktaş, farklı formüllerle kapıyı çaldı ancak beklemediği bir yanıt aldı. Porto, geçen sezonun ikinci yarısında performansı düşen ve bir anda popülerliğini kaybeden Aboubakar’ı Beşiktaş’a kiralamayı reddetti. Portekizliler, “Bonservis bedeli 17 milyon Euro. Bu oyuncuyu kiralamayı düşünmüyoruz” dedi. Beşiktaş cephesi, “Bu sezon şampiyon olarak önümüzdeki sezon yeniden Şampiyonlar Ligi’nde yer almak istiyoruz. Aboubakar’a bu yolda ihtiyacımız var. Gelecek sezon bonservisini alırız” teklifini iletti ancak farklı bir yanıt buldu.
Porto, karşı hamle olarak geçen sezonun ilk yarısını Vitoria Setubal’de geçiren 23 yaşındaki santrfor Gonçalo Paciencia’ya önerdi. Portekiz temsilcisi, kendi altyapısından çıkan bu ismi bedelsiz olarak kiralayabileceklerini iletti. Beşiktaş, bu ismi değerlendirmek üzere görüşmeleri durdurdu. Her şeye karşın Aboubakar’dan umudu kesmeyen siyah-beyazlı yönetim, Paciencia konusunda ise Şenol Güneş’in fikrini alacak.
Geçen sezon Setubal’de 24 maçta 10 gol-6 asistle oynayan Gonçalo Paciencia, beklenen patlamayı yapamayan bir isim. 1.84 m. boyundaki santrfor, Portekiz’in tüm altyaş gruplarında milli olmasına rağmen A takımda 1 kez forma giyebildi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.