DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray resmen açıkladı! Radamel Falcao…

Galatasaray resmen açıkladı!	Radamel Falcao…
01.09.2019
243
A+
A-

Monaco sonunda ikna oldu. İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve İdari Menajer Hanedar, 33 yaşındaki Kolombiyalı forvet ve ailesiyle birlikte 16:00’da İstanbul’da olacak. İmza töreni yarın statta…

Gündemi haftalardır meşgul eden transfer nihayet sonuçlandı. Monaco ile yapılan pazarlıklar dün noktalandı ve Radamel Falcao Galatasaraylı oldu.

Şampiyonlar Ligi kurası sonrası Başkan Mustafa Cengiz İstanbul’a dönerken Monaco’da kalan İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ile İdari Menajer Şükrü Hanedar, menajerler Jorge Mendes ve Ahmet Bulut ile birlikte transfere son noktayı koydu.

Ben Yedder ve Slimani’den sonra forvete Leipzig’den Augustin (kiralık) takviyesi yapan Monaco, Falcao’nun gitmesine onay verdi. Fransız kulübü bonservis bedeli almayacak ancak kontrata ‘bir sonraki satıştan yüzde 60 pay’ maddesi konulacak.

Galatasaray resmen açıkladı         

Galatasaray, profesyonel futbolcu Radamel Falcao’nun transferi için futbolcu ve kulübü AS Monaco FC ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcu Radamel Falcao García Zárate’nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü AS Monaco FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Galatasaray, Radamel Falcao ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. 33 yaşındaki yıldız golcü yıllık 5 milyon Euro+bonuslar karşılığında Galatasaray’a “Evet” dedi. Radamel Falcao, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde tur atlaması durumunda ise 1.5 milyon Euro daha kazanacak.

İSTANBUL’A GELİŞ SAATİ DUYURULDU

Öte yandan Falcao’nun geliş saatini açıklayan Galatasaray, “Transfer görüşmelerine başladığımız Radamel Falcao, bugün saat 16.00’da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yapacaktır.” ifadelerini kullandı.(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.