DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Atatürk’ü anma töreninde önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Atatürk’ü anma töreninde önemli açıklamalar
10.11.2019
230
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümünde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma töreninde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları:

“Bugün Kurtuluş Savaşımızın başkomutanı cumhuriyetimizin kurucusu ilk cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81. yıldönümü. Bu vesileyle gazi Mustafa Kemal’i ve onunla birlikte ahirete irtihal etmiş tüm kahramanlarımızı Bir kez daha hayırla yad ediyorum.”

“Her fırsatta tekrar tekrar ifade ediyorum. Türkiye’nin asıl gücü ne topudur ne tüfeğidir ne süngüsüdür. Türkiye’nin asıl gücü şu insanımızın birliği, beraberliği, kardeşliğidir ve bundan kaynaklanan cesaretidir.”

“Biz hep birlikte tek yumruk olup düşmanlarımızın tepesine indiğimizde siyasi, ekonomik, ve askeri olarak istedikleri kadar güçlü olsun, kimsenin karşımızda dayanabilmesi mümkün değildir. Sadece son birkaç yılda bu gerçeği hep beraber defalarca yaşadık. Terörle mücadelede bunu azami ölçüde yaşıyoruz.”

“Türkiye’nin geçmişiyle bağını koparmak isteyenler oldu ama bunu kimse başaramadı.”(DHA)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.