DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İmamoğlu’ndan kongre tepkisi

İmamoğlu’ndan kongre tepkisi
09.10.2023
83
A+
A-

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Kongresi’nde oyunu kullandıktan sonra adaylardan Cemal Canpolat’ın konuşmasına tepki niteliğinde bir açıklama yaptı.

CHP 38. Olağan İstanbul İl Kongresi Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kongrede genel merkezin desteklediği aday eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile değişimcilerin adayı Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, il başkanlığı için yarıştı.

OY KABİNLERİ KURULDU

Konuşmaların  tamamlanmasının ardından da salonda oy kabinleri kuruldu. Saat 23.00 sıralarında oylamaya geçildi.

Kongrede 655 delege oy kullandı ve yeni CHP İstanbul İl Başkanı ile 196 kurultay delegesini seçti. Yeni CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik oldu.

İMMAOĞLU’NDAN SİTEM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oyunu kullandıktan sonra salonun dışına çıktığı sırada yanındakilere dikkat çeken bir sitemde bulundu.

Adaylardan eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’ın “İBB başkanı olduktan sonra CHP örgütünün dışarıda bırakılmasını kabul edemiyorum. CHP üyeliğinden istifa edip İYİ Parti üzerinden işe girme dönemi bitecek” sözlerine tepkisini dile getirdi.

İmamoğlu’nun yanındakilere “Çok çirkinleştiler, çok yalan konuştular, o yalanlarında boğulsunlar ama biz tertemiziz” dediği duyuldu.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.