DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Acun Ilıcalı: Fatih Terim transfere izin vermişti!

Acun Ilıcalı: Fatih Terim transfere izin vermişti!
11.04.2022
157
A+
A-

Hull City’nin sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, ara transfer döneminde ismi geçen Ryan Babel ve Mesut Özİngiltere Championships takımlarından Hull City’nin sahibi olan Acun Ilıcalı, İngiliz medyasında takımı hakkında açıklamalarda bulunurken kendisine Mesut Özil ve Ryan Babel soruldu.

Ilıcalı, “Çok yakın arkadaşım” dediği Mesut Özil ve Ryan Babel için HullLive’a konuşarak transfer haberleri için taraftarlarını aydınlattı.

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Mesut Özil için “Türkiye’de çok mutlu” diyen Acun Ilıcalı, “Mesut, Hull City’e gelmeyecek. Çok yakın arkadaşım. Türkiye’de çok mutlu. Buraya neden dönsün? Türkiye’de ailesiyle yeni bir hayat kurdu. Umarım takımdaki problemlerini çözer” diye konuştu.il hakkında açıklamalarda bulundu.

“TERİM, BABEL İÇİN ONAY VERDİ”

Hull City’nin patronu Acun Ilıcalı, Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki Ryan Babel ile ara transfer döneminde görüştüklerini ifade ederek, “Babel’i getirme şansımız vardı. Kendisiyle bir süre görüşüp anlaştık. Yakın dostum Fatih Terim’den izin istemiştim ve O da onaylamıştı. Ancak Galatasaray’da hoca değişince Babel takımında kaldı” dedi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.