DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Adebayor sahayı beğenmedi, maça çıkmadı

Adebayor sahayı beğenmedi, maça çıkmadı
20.10.2018
227
A+
A-

Adebayor, Togo Milli Takımı’nın Gambia karşılaşmasını Lome Stadyumu’nda yapması nedeniyle maç kadrosunda yer almadı, dört gün sonra deplasmandaki rövanşa da gitmedi.

Bu maçlar öncesinde Adebayor bir açıklama yapmış ve ev sahibi olarak çıkacakları maçı, Togo’daki Lome Stadyumu’nda oynamalarına karşı çıkmıştı. Zeminin kötü olmasını gerekçe olarak gösteren futbolcu, bu konudaki tutumunu karşılaşma zamanı gelip çattığında da değiştirmedi.

İki maçta da kadro dışı

Togo’nun Cuma günü bu stadyumda oynadığı Gambia maçına çıkmayı saha koşullarından dolayı reddettiği, Afrika basını tarafından belirtilen futbolcunun, bunun üzerine karşılaşmanın kadrosuna alınmadığı bildirildi. 1-1 biten bu maçın ardından Gambia ile Salı günü bu kez deplasmanda Bakau Stadı’nda karşı karşıya gelen Togo’da Adebayor bu maçta da kadroda yer almadı.

Daha önce uyarmıştı

Emmanuel Adebayor iç saha maçını zemininden şikayet ettiği Lome Stadyumu yerine komşu ülke Gana’da oynamak yönünde öneride bulunmuş, bu yöndeki gelişmeler üç hafta önce Skorer’de yer almıştı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.