DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alanyaspor Beşiktaş hakkında hukuki işlem başlattı! Vagner Love…

Alanyaspor Beşiktaş hakkında hukuki işlem başlattı! Vagner Love…
02.11.2018
223
A+
A-

Alanyaspor Vagner Love transferinde düzenlenen çekin karşılıksız çıkması nedeniyle Beşiktaş Kulübü hakkında hukuki işlem başlattı.

Alanyaspor, Vagner Love’ın taksidi için düzenlenen çekin karşılıksız çıkması gerekçesiyle Beşiktaş hakkında hukuki işlem başlattı.

İŞTE ALANYASPOR’DAN YAPILAN AÇIKLAMA:

Kamuoyuna Duyuru; Kulübümüz, futbolcu Vagner Silva De Souza’nın satışından kaynaklı geciken ödemelerin ikinci kez yapılandırılmasına rağmen, düzenlenen çekin de karşılıksız çıkması nedeniyle Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. hakkında hukuki işlem başlatmıştır.

BEŞİKTAŞ’TAN YANIT GELDİ

Beşiktaş Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sadece Beşiktaş değil tüm kulüplerin ekonomik sıkıntılardan geçtiğini belirterek “Beşiktaş’ta kimsenin parası kalmamıştır, Alanyaspor’un alacağı haftaya ödenecek” dedi.

Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Alanyaspor’un Vagner Love transferinden kaynaklı ödeme sorunu nedeniyle hukuki işlem başlatmasıyla ile ilgili Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor’un Vagner Love transferi ile ilgili başlatmış olduğunu açıkladığı hukuki süreç hakkında Mahmutyazıcıoğlu, “Alanyaspor’a bugüne kadar 1.9 milyon Euro ödeme yaptık, kalan borcumuz 1.1 milyon Euro’dur. Kulüp olarak bahsettiklerin çekin son ödemesi 1 ya da 2 gün geçmiştir. Herkesin de bildiği gibi sadece Beşiktaş değil tüm kulüpler döviz ödemeleriyle ilgili sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Bizim de kulüp olarak gecikmiş alacağımız olan birçok Anadolu kulübü var ve tabii ki onlara anlayış gösterip herhangi bir hukuki işlem yapmıyoruz. Ya da uluslararası bir örnek vermek gerekirse Sunderland kulübüne birkaç hafta gecikmeli ödeme yaptık ama hiçbir zaman açıklama yapıp olayı hukuk sürecine taşımadılar” diye konuştu.

“BÜTÜN KULÜPLERİN BİRBİRİNE İHTİYACI VAR”

Önümüzdeki hafta ödemenin yapılacağını belirten Mahmutyazıcıoğlu, “Biz yine de Alanyaspor’a bugüne kadar gösterdikleri anlayış için teşekkür ediyoruz ama bu kısa süreli gecikmeyi iletişime taşımalarını da açıkçası doğru bulmuyoruz. Spor camiası olarak bütün kulüplerin birbirine ihtiyacı var. Önümüzdeki hafta bu ödeme yapılacak ve hukuki süreç otomatik olarak sonlanacaktır. Beşiktaş’ta bugüne kadar kimsenin parası kalmamıştır ve Alanyaspor’un da parası kalmayacaktır” ifadelerini kullandı.(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.