DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ali Koç: Galatasaray dışında herkesle aramız iyi

Ali Koç: Galatasaray dışında herkesle aramız iyi
01.11.2019
199
A+
A-

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç beIN Sports ekranlarında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray Kulübü’nün catering şirketi ile sözleşmeyi feshetmesi ile ilgili konuşan Koç, ”Galatasaray’ın catering şirketi ile ilişkisi, Fenerbahçe’yi ilgilendirmez” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile son dönemdeki gerginlik ve sarı-kırmızılıların Fatih Terim’in talebi üzerine TT Stadı’nın Koç Grubu’na bağlı catering şirketinin sözleşmesini feshetmesiyle ilgili konuştu.

beIN Sports’ta Güntekin Onay’ın “Galatasaray, Koç Grubu’nun catering şirketi ile sözleşmesini sonlandırmış” sözleri üzerine Ali Koç, “Fesih mi edilmiş? Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı olarak buradayım, Galatasaray’ın catering şirketi ile ilişkisi, Fenerbahçe’yi ilgilendirmez. O benim ilgilendiğim bir iş değil” cevabını verdi.

“G.SARAY İLE İLİŞKİMİZ 3 TEMMUZ’DA DARBE YEDİ”

Galatasaray ile sorun yaşadıklarını kabul eden başkan, “Galatasaray dışındaki kulüplerle ilişkimiz çok, çok iyi. Ezeli rakip, ebedi dost ama ebedi dost kavramı 3 Temmuz sürecinde büyük darbe yedi. Bir nebze, yeni sayfa açmak için, bardağı yarı dolu görmek için hala yaklaşımım var” dedi.(SÖZCÜ/SKOR)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.