DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ali Koç ile Aykut Kocaman ikinci kez görüşecek!

Ali Koç ile Aykut Kocaman ikinci kez görüşecek!
07.06.2018
239
A+
A-

Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç ile teknik direktör Aykut Kocaman akşam saatlerinde bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi.

Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç ile teknik direktör Aykut Kocaman akşam saatlerinde bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. Önce sportif direktör Damien Comolli ile görüşen ve 3 yıllık anlaşma sağlayan Ali Koç, daha sonra Aykut Kocaman’ı kulübe davet etti.

Seçim öncesi yeni yönetimin önünü açmak için istifa etmesi beklenen ve bu kararı seçim sonrasına bırakan Aykut Kocaman ile Ali Koç, Ülker Stadyumu’na görüştü.

Tekrar bir araya gelecekler

Kritik görüşmede Aykut Kocaman’ın, Ali Koç’a bir sunum yaptığı kaydedildi. Uzun süren görüşmenin ardından Ali Koç’un önümüzdeki günlerde Aykut Kocaman ile tekrar bir araya geleceği ve son kararı vereceği öğrenildi.

Yurt dışında görüşmeler sürüyor

Bu arada Ali Koç’un bir yandan yurt dışında da teknik direktör görüşmelerini sürdürdüğü kaydedildi. Başkan Koç’un oradan çıkacak ya da çıkmayacak sonuca göre hareket etmesi de önem taşıyor.

Kaynak:Skorer/Senad Ok


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.