DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Arda Turan’ın Galatasaray’dan alacağı maaş!

Arda Turan’ın Galatasaray’dan alacağı maaş!
06.08.2020
192
A+
A-

Galatasaray Kulübü, Arda Turan’ın sarı kırmızılı kulüpten alacağı maaşı ve sözleşme detaylarını açıkladı.

Galatasaray Kulübü, Arda Turan ile anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Yapılan açıklamaya göre, sarı kırmızılı kulüp Arda Turan ile 1+1 yıllık sözleşme imzalarken, oyuncuya ilk yıl için 4 milyon TL sabit transfer ücreti ödeyecek. Deneyimli futbolcunun Avrupa Ligi ve Süper Lig maçlarının toplamının yarısından fazlasında ilk 11’de başlaması halinde ise sözleşmesi bir sezon uzayacak ve bu sezon için de Arda Turan’a 5 milyon TL sabit transfer ücreti ödenecek.

Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde: “Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Arda Turan’ın kulübümüze transferi için anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ´nin KAP´a yaptığı bildirim şu şekilde: “Profesyonel futbolcu Arda Turan ile 2020-2021 sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşma gereği Şirketimiz futbolcuya net 4.000.000 TL tutarında sabit transfer ücreti ödeyecektir.”

Buna ek olarak, “2020-2021 sezonu içerisinde futbolcu A Takım´ın UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Süper Lig müsabakalarının toplamının yarısından fazlasında ilk 11´de başlaması halinde, futbolcunun sözleşmesi bir sezon için uzayacaktır. Bu durumda futbolcuya 2021-2022 sezonu için net 5.000.000 TL sabit transfer ücreti ödenecektir.”(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.