DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Attila Szalai’nin hocası açıkladı

Attila Szalai’nin hocası açıkladı
06.12.2021
124
A+
A-

Macaristan Teknik Direktörü Marco Rossi, Fenerbahçe’nin stoperi Attila Szalai’nin Chelsea’ye transfer olacağını açıkladı! Rossi, “İspanya’dan da önemli takımlar takip ediyordu ancak Chelsea transferi bitirdi” dedi.

Fenerbahçe’nin geçen sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Attila Szalai, İstanbul’da fazla kalmayacak gibi görünüyor! 23 yaşındaki solak stoperin Avrupa devleri tarafından takip edildiği biliniyor. Son olarak Macaristan Milli Takım Teknik Direktörü Marco Rossi, İtalya’da yaptığı açıklamada öğrencisinin geleceği hakkında konuştu.

23 kez Macaristan A Milli Takım forması giyen Szalai için İtalya’nın daha iyi olacağını belirten Rossi, “İspanya’dan önemli kulüpler de takip ediyordu ancak Chelsea’ye transferi bitmiş durumda. İtalyan futbolu için de harika bir oyuncu olurdu” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yaptığı açıklamada Szalai için kapıyı 20 milyon Euro’dan açacaklarını belirtmişti. Geçen ay ise İngiliz basını, Chelsea’nin Szalai’yi kadrosuna katacağını iddia etti.

2025’e kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Szalai bu sezon 21 maçta forma giyip 2 asist yaptı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.