DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak’ın kura sevinci

Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak’ın kura sevinci
30.08.2018
300
A+
A-

Şampiyonlar Ligi’nde grup kuralarının çekilmesinin ardından Galatasaray’da yüzler güldü. Gruplar içinde en kolay sayılabilecek D Grubu’na düşen sarı kırmızılı ekibin Başkanı Mustafa Cengiz ve İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak’ın tepkisi ise dikkatlerden kaçmadı.

Monaco’da düzenlenen Şampiyonlar Ligi kura çekimine katılan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılı takımın D Grubu’na düşmesinin ardından rahat bir nefes aldı.

Galatasaray’ın grubunun belli olmasının ardından kameraya yansıyan Cengiz ve Albayrak’ın yüzlerinin güldüğü görülürken bu kare sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Sarı kırmızılı taraftarlar da yaptıkları paylaşımlarla D Grubu’nda yer almaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

“DİKKATLİ OLMAMIZ LAZIM”

Öte yandan kura sonrasında açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz şu ifadeleri kullandı;

‘Futbolda güçlü takımlar var, zayıf takımlar var. Zayıf takımlar daha tehlikeli olabiliyor. Büyük bir hüsrana da uğrayabiliriz. Dikkatli olmamız lazım. Transfer konusunda medyada beklentiler çok yükseltiliyor, sonunda beklenti karşılanamayabiliyor. Finansal fair-play açısından sıkıntılarımız var. Buna uyarak hareket etmeliyiz. Bugün yüksek seviyede oyuncuları alabiliriz fakat ileride bizi mali açıdan sıkıntıya sokar. Şu anda teknik kadromuzun istediği ve mali durumumuza uyan oyuncuları araştırıyoruz.”

İşte Galatasaraylı taraftarların sosyal medyadaki tepkileri;

Kaynak:Sözcü/Skor


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.