DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beşiktaş Tolgay Arslan İle Sözleşme Yeniledi

Beşiktaş Tolgay Arslan İle Sözleşme Yeniledi
26.01.2018
217
A+
A-

Beşiktaş’ın özel olarak sözleşme yenilemeye başladığı yetenekli futbolcularının arasında uzun süredir Tolgay Arslan’ın da girmesi bekleniyordu. 24 Ocak tarihinde yenilenen sözleşme sayesinde Tolgay Arslan 4,5 yıl daha Beşiktaş’ın futbolcusu olacak. Çok sayıda teklif gelen futbolcunun değerinin ve bonservisinin artması için uzun sözleşme yapıldığı da söylentiler arasında.

Tolgay İle Yapılan Sözleşme 4,5 Yıllık

Beşiktaş’ın sevilen futbolcularından bir tanesi olan Tolgay Arslan uzun süre önce yapmış olduğu açıklamalarla birlikte takıma katkı sağlamak istediğini, her zaman kalmak istediğini belirtmişti. Avrupa takımlarında oynayabilecek kalitede olduğu ve pek çok büyük takımdan teklif geldiği bilinen futbolcunun kısa süre içerisinde Avrupa’nın herhangi bir takımını seçerek gideceğine yönelik görüşler çoğalmaya başlamıştı.

Özellikle bunun çoğalmasına neden olan en önemli durum ise sözleşmesinin bitmeye yakın olmasıydı. Yıldız futbolcunun gelecekte de Beşiktaş’ın formasını giyebilmesi için özel olarak görüşme gerçekleştirildi ve doğrudan 4,5 yıllık bir sözleşme yapılmasına karar verildi.

Hamburg’dan 450 Bin Euro’ya Gelmişti

Türkiye Milli takımı bünyesinde forma giymek için de mücadele eden futbolcunun özellikle transferle ilgili olarak son dönemde çok fazla yıpratıldığı öne sürülüyordu. Türkiye Süper Ligi bünyesinde defansif ve bir o kadar da fiziksel başarıya dayanan oyun yapısını benimseyen futbolcu sayesinde artık siyah beyazlı yönetim transferde kazançlı çıkabilecek. Gelecek tekliflerin 7 ila 9 milyon Euro civarında olması ve Tolgay’ın pek çok karşılaşmada yedek olmasına rağmen bu rakamların gelmesi de oyuncunun kalitesinin arttığını gösteriyor.

Son Dönemde Oğuzhan’dan Formayı Kapmıştı

Yıldız futbolcunun özellikle son dönemde çok daha başarılı bir performans sergilemesi ve performansının Oğuzhan’dan daha iyi olması nedeniyle formayı Oğuzhandan kaptığı görülüyordu. Gelecek yıllarda da takımda kalacağı bilinen Tolgay’ın doğrudan ilk 11’de başlayabileceğine yönelik görüşler de yankı buluyor. Türkiye’de yaz transfer dönemi veya sezon sonunda gideceği yönünde söylentiler bulunan isimlerden bir tanesi olmasına rağmen sözleşme uzatması ise dikkat çekti. Bu nedenle en az bir yıl daha Beşiktaş’ta kalacağı, ilk 11 oynayarak değerini artıracağı ve bu sayede Avrupa’ya gönderileceği öne sürüldü. Futbol ile ilgili en güncel haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları canlı bahis sitesi supertotobet ve bets10 siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.