DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı!

Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı!
03.04.2021
160
A+
A-

Süper Lig 32. haftasında Galatasaray’ı konuk eden Hatayspor’da, forvet Aaron Boupendza maçın kadrosuna alınmadı. Teknik Direktör Ömer Erdoğan, Boupendza’nın neden Galatasaray maçı kadrosunda olmadığını açıkladı.

Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, gol krallığında zirvede yer alan forvet oyuncusu Aaron Boupendza’yı Galatasaray maçı kadrosuna almamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Milli Takım maçı için ülkesi Gabon’a giden ve corona virüsü testinin negatif çıktığı duyurulan Boupendza hakkında, Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı maçtan önce şu açıklamayı yapmıştı: “Gabon Milli Takımı’ndan bu sabah dönen oyuncumuz Aaron Boupendza’nın Türkiye’de yapılan ikinci testi de negatif çıkmıştır, oynamasında bir sakınca kalmamıştır. Oyuncumuzun oynayıp oynamaması ile ilgili kararı hocamız verecektir.”

Ancak Teknik Direktör Ömer Erdoğan, Boupendza’nın karantina sürecini dolduramadığını dile getirirken, yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Çabuk hücum yapmak istiyoruz öndeki süratli oyuncularımızla. Bugüne kadar Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarında üstün taraf bizdik. 3 puan alamamıştık ama bugün bunu kırmak istiyoruz. Oyuncularım mental ve fizik açıdan çok iyi durumda. Futbol seyircilerine güzel bir futbol seyrettirmek istiyoruz. Az hatayla oynayıp daha fazla doğruları yapmaya çalışan takım biz oluruz umarım.”

“BOUPENDZA’YI OYNATMAMAMIZIN ASIL NEDENİ…”

“Boupendza’nın Covid süreci dolmadı. Yarın 10. günü doluyor. Asıl nedenimiz bu. Bugün değerlendiremiyoruz. Dün 16:00’da yola çıktı, bugün aramıza 11:00’de katıldı. Covid süreci sıkıntı olmasaydı faydalanmak isterdim. Ama 10. günü dolduramadığı için kullanamıyoruz.”

Bu sezon Süper Lig’de oynadığı 26 maçta 18 gol atan 24 yaşındaki Gabonlu forvet, Süper Lig’de gol krallığı yarışında zirvede bulunuyor.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.