DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beşiktaş’ta Larin’in alternatifi Onyekuru

Beşiktaş’ta Larin’in alternatifi Onyekuru
24.04.2022
119
A+
A-

Kariyerinin en parlak günlerini Galatasaray’da geçiren, Olympiakos’ta bu sezon 27 maçta 1 gol 1 asist üreten Onyekuru, gündeme geldi.

Sözcü’den Doğan Gündoğdu’nun haberine göre; Önümüzdeki sezonun kadro planlamalarını sürdüren Beşiktaş’ta sürpriz bir isim gündeme geldi.

Adı Fenerbahçe ile anılan, sözleşmesi sona erecek Cyle Larin ile anlaşamayan siyah-beyazlı yönetimin, Kanadalı oyuncunun boşluğunu Henry Onyekuru ile doldurmayı düşündüğü öğrenildi. Kariyerinin en parlak dönemlerini Galatasaray’da geçiren, Yunan devi Olympiakos’ta bu sezon 27 maçta 1 gol 1 asist üretebilen Nijeryalı futbolcunun kiralanması düşünülüyor.

DİKİŞ TUTTURAMADI

27 yaşındaki kanat/forvetin Olympiakos ile kontratı Haziran 2025’te bitiyor. İngiltere Premier Lig ekibi Everton’da göze giremeyen, Fransız ekibi Monaco’da da dikiş tutturamayan Onyekuru, Ağustos 2021’den beri Yunanistan’da top koşturuyor. Olympiakos, Onyekuru’yu Monaco’dan 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer etmişti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael onay verirse, Beşiktaş yönetimi Onyekuru için harekete geçecek.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.