DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Burak Yılmaz’ın cezası belli oldu

Burak Yılmaz’ın cezası belli oldu
06.11.2018
258
A+
A-

Trabzonspor yönetimi, Bursaspor maçında oyundan çıkarken taraftarla tartışan Burak Yılmaz’ın cezası belirledi. Burak Yılmaz’a verilecek cezayı Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıkladı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Bursaspor ile oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşmada Trabzonspor’un yıldızı Burak Yılmaz ile taraftarlar arasında gerginlik yaşanmıştı. Burak Yılmaz, oyundan alınırken kendisini protesto eden Trabzonspor taraftarlarına el-kol hareketleri ile karşılık vermiş, daha sonra da yedek kulübesine uğramadan soyunma odasının yolunu tutmuştu.

Trabzonspor yönetimi, yaşananların ardından Burak Yılmaz’a verilecek ceza için toplantı. Yapılan toplantıda Burak Yılmaz’a para cezası verilmesine karar verildi. Kararı açıklayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu “Sözleşme fesih ya da kadro dışı bırakma söz konusu değil. Kendisine 500 bin TL para cezası verilecek” dedi.

Trabzonspor Kulübü, resmi internet sitesinden de konuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada hafta sonu oynanan Bursaspor karşılaşmasında futbolcuları Burak Yılmaz’ın yapmış olduğu eylemler dolayısıyla kendisine 500 bin lira idari para cezası verildiği belirtildi. Oyuncuyla da görüşme yapıldığının kaydedildiği açıklamada, “Kendisi de yaşadığı üzüntüyü dile getirmiş, maçı kazanma ve gol atma hırsının etkisinde kaldığını vurgulayarak camiamızdan ve tüm kamuoyundan özür dileyeceğini tarafımıza iletmiştir. Bu anlamda bazı basın-yayın organlarında yer alan haberlere itibar edilmemesini kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadesine yer verildi.(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.