DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Burak Ylmaz’dan depremzedeler için ‘Kral’ hareket

Burak Ylmaz’dan depremzedeler için ‘Kral’ hareket
11.02.2023
91
A+
A-

Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, ”Formam ne kadar ediyorsa açık artırmada bir o kadar daha ben veriyorum” sözüyle binleri etkileyen deprem felaketine katkıda bulundu.

Depremin ilk gününden itibaren sporcular, kulüpler ve taraftarlar dayanışma göstermeye başladı. Milli futbolcuların vasıtası ile yurt dışından da insanlar Türkiye ve depremzedelere yardım etmek için çalıştı.

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, Hollanda halkının depremzedeler için seferber olduğunu söyledi.

‘ŞAPKAMIZI ÖNÜMÜZE KOYUP DÜŞÜNELİM’

Sosyal medyada bir yayına katılan Burak Yılmaz, “Allah, Hollanda’nın hepsinden razı olsun, bizim için seferber oldular. 17-18 milyonluk ülke, bizim her platformda önümüzdeler. Sanayi, tarım, futbol… Bazı şeylerde şapkamızı önümüze koyup düşünelim” dedi.

Burak, “Bana bugün ‘Galatasaraylıların yaptığı yayına mı bağlanıyorsun’ diyerek bir ton küfür geliyor, ben bağlanmayacağım da kim bağlanacak? 4 senemi vermişim, neler kazanmışım neler vermişim. Her zaman yardım konusunda yayınızdayım Ben, Ahbap’a bir bağış yaptım. Bir tır ayarladık. 7 kişilik bir aileyi Antalya’ya götürdük. Ben yaptığım yardımı story’e mi koyayım? Ben şov yapmam” ifadelerini kullandı.

50 bin TL alt limitli satışa çıkan formasıyla ilgili Burak Yılmaz, “Formam ne kadar ediyorsa açık arttırmada bir o kadar daha ben veriyorum” sözünü verdi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.