DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Christian Atsu hayatını kaybetti!

Christian Atsu hayatını kaybetti!
18.02.2023
122
A+
A-

Deprem felaketinden sonra günlerdir kendisinden haber alınamayan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu’dan acı haber geldi. Depremde yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Rezidans’ta kalan Atsu hakkında menajeri açıklama yaptı.

Kahramanmaraş merkezli depreme, Hatay’daki Rönesans Rezidans’ta bulunan evinde yakalanan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu’nun hayatını kaybettiği açıklandı.

Günlerdir kendisinden haber alınamayan ve enkazda arama çalışmaları sürdürülen Hataysporlu futbolcu, yüzlerce insana mezar olan Rönesans Rezidans’ta kalıyordu. Atsu’nun menajeri Murat Uzunmehmet, sabah saatlerinde yaptığı açıklama ile, Ganalı futbolcunun yaşama veda ettiğini duyurdu.

Menajer Uzunmehmet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Christian Atsu bulundu ve maalesef hayatını kaybetti.” ifadelerini kullanırken, DHA’ya “Atsu’nun cansız bedenine enkaz altında ulaşıldı. Şu anda hala daha eşyaları çıkarılıyor. Telefonu da bulundu.” açıklamasını yaptı.

“KADER NOKTASI BURASI”

Hatayspor ile oynadığı son maçta, Kasımpaşa ağlarına son saniyede attığı golle takımına galibiyeti getiren Atsu, o golü atmamış olsaydı belki de hayatta kalacaktı. Hatayspor İdari Menajeri Fatih İlek, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullanmıştı:

“Takım bulursam ayrılabilir miyim?’ dedi. Volkan Hoca da bu isteğini kabul etmişti. O maçta süre almadı; ama Kasımpaşa maçından sonra bileti vardı. Yurt dışına ailesinin yanına gidecekti. Kasımpaşa maçında hoca görev verdi ve Atsu çok iyi oynadı. Son saniye golünü de attı. Maçtan sonra o kadar büyük bir birliktelik oluşmuştu ki, Volkan Hoca’nın onu kucaklaması, saha içi ve soyunma odasındaki sevinçleri gözümün önünden gitmiyor. Kader noktası burası.”

“GOLÜ ATMASAYDI GİDECEKTİ”

“Uçak bileti vardı; ama iyi oynayıp, golü attığı için gitmekten vazgeçti. Yaşadığı çoşkudan sonra ‘gitmeyeyim, burada kalayım’ dedi. En mutlu olduğu günde depreme yakalandı. Akşam 23.00’te uçağı vardı. İstanbul, sonrasında Fransa’ya gidecekti. Vazgeçti, tam anlamıyla bir trajedi oldu.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.