DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cristiano Ronaldo, Pink’in yardım teklifine cevapsız kalmadı

Cristiano Ronaldo, Pink’in yardım teklifine cevapsız kalmadı
27.11.2021
285
A+
A-

Attığı goller, kazandığı şampiyonlukların yanı sıra her zaman yardımseverliğiyle de dikkat çeken Cristiano Ronaldo, Pink’in Twitter’dan yaptığı isteği saatler sonra cevaplandırdı.

İngiltere Premier Lig’de Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo, sosyal yardımlarına devam ediyor. Portekizli yıldızın yaptığı yardımların bazıları haber olurken, bazıları da sessiz sedasız oluyor. Ronaldo’ya son olarak ABD’li şarkıcı Pink çağrıda bulundu.

Twitter’dan Ronaldo’ya tweet atan Pink, yıldız isimden Noel’de çocukları mutlu etmek adına forma isteyerek, şu çağrıda bulundu;

“Hey Cristiano. Bu yıl Noel için formalarınızdan başka bir şey istemeyen birkaç çocuğa sponsor oluyorum. Fazla bir şeye sahip değiller ama bunu gerçekleştirmeye kararlıyım. Bana birkaç forma gönderip hayatlarını değiştirmek ister misin? Her zaman harika şeyler yaptığını biliyorum.”

Bu tweet’e Ronaldo yaklaşık 4 saat sonra cevap vererek, “Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Hemen formaları imzalayıp gerekli organizasyonu yapacağım. Çabaların için teşekkürler” dedi.

KENDİSİNE HAMBURGER VEREN KADINI UNUTMAMIŞTI

Ronaldo, geçtiğimiz yıllarda Sporting Lizbon’da oynadığı zamanlarda kendisi ve takım arkadaşlarına hamburger yardımı yapan 3 yardımsever kadından birisi olan Edna’ya ulaşıp onlara da yardım etmişti.

Sporting Lisbon altyapısında oynamak için 11 yaşında tek başına Portekiz’in başkentine taşınan Ronaldo, geçirdiği zor günlerle ilgili, “11-12 yaşlarındayken Lizbon altyapısında oynuyordum. Maddi durumumuz çok kötüydü. Takım arkadaşlarımla bazı geceler geç saatte acıkırdık ve kulübün hemen arkasındaki hamburgerciye giderek “artan hamburger oldu mu?” diye sorardık. Oradaki 3 harika kadın bize her zaman yardım etti. İçlerinden birinin adının Edna olduğunu hatırlıyorum. Onları uzun süredir arıyorum. Hamburgerciye de gittim fakat kapandığını öğrendim. Eğer bu röportaj onları bulmamı sağlarsa çok sevinirim. Onları evimde ağırlamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ramazan Bayramları’nda yoksul ve müslüman ülkelere yardım eden Ronaldo, 2 yıl önce Filistin’e 1.5 milyon Dolarlık yardımda bulunmuştu.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.