DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Edin Dzeko, Galatasaray ve Icardi’ye tepki gösterdi…

Edin Dzeko, Galatasaray ve Icardi’ye tepki gösterdi…
25.12.2023
183
A+
A-

Fenerbahçe’nin Boşnak yıldızı Edin Dzeko, Galatasaray’ın derbi sonrası göz altı moraran Mauro Icardi’nin fotoğrafını paylaşarak yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında oynanan ve golsüz biten Fenerbahçe – Galatasaray maçının yankıları sürüyor.

Galatasaray Kulübü maçın ardından golcüsü Mauro Icardi’nin gözünün morardığı fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayarak “Adaletin sadece kendileri için olmasını isteyenler, bu gece de her kanaldan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler! VAR odası ve 26 kamera göremiyor ve onlar adına utanıyoruz. Türk futbolunu bu noktaya getirenler utanacaktır” açıklamasını yaptı.

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçeli savunmacı Djiku ile girdiği ikili mücadele sonrası yüzünü tutan Icardi yerde kalmış ve sarı kırmızılılar penaltı itirazlarında bulunmuştu.

‘KAFASINI KALE DİREĞİNE ÇARPTI’

Sosyal medyada gündem olan Icardi paylaşımını alıntılayan İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’ya Fenerbahçe’nin Boşnak futbolcusu Edin Dzeko’dan yorum geldi. Galatasaray’ın bu fotoğrafla algı yarattığını söyleyen Dzeko, “Adam kafasını kale direğine çarptı ve onlar da bu fotoğrafı alıp Instagram’a koydular, penaltı için ağlıyorlar. Her zamanki halleri. Ciddi ol Fabrizio, bundan daha iyisini yapabilirsin” ifadelerini kullandı.

Icardi ve Dzeko maç içerisinde de sık sık birbiriyle tartışmış, ikilinin karşı karşıya geldiği anlardaki restleşme gözlerden kaçmamıştı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.