DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Emmanuel Emenike’den çok konuşulacak Sevgililer Günü paylaşımı!

Emmanuel Emenike’den çok konuşulacak Sevgililer Günü paylaşımı!
14.02.2019
289
A+
A-

Emenike’den çok konuşulacak Sevgililer Günü paylaşımı… Fenerbahçe’nin eski yıldızı Emmanuel Emenike, dikkat çeken bir fotoğraf paylaştı ve altına “Senin gibi, şefkatli ve sevecen biriyle hayatım, hep hayal ettiğim şeydi. Mutlu Sevgililer Günü, benim özelim” notunu düştü.

Sevgililer Günü paylaşımına bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen Emmanuel Emenike de katıldı. Ünlü futbolcu, Instagram hesabından 2014 Nijerya güzeli eşiyle samimi poz vererek şu notu paylaştı;

HEP HAYAL ETTİĞİM ŞEYDİ

“Senin gibi, şefkatli ve sevecen biriyle hayatım, hep hayal ettiğim şeydi. Hayatımdaki o kişi olduğun için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum. Mutlu Sevgililer Günü, benim özelim.”

2013 GÜZELİNİ BIRAKIP 2014 GÜZELİYLE EVLENMİŞTİ

Daha önce de 2013 Nijerya güzeli Ezinne Akodo Anyaoha ile sevgili olan Emenike, bir süre sonra ayrıldıklarını açıklamıştı.

(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.