DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Erol Bulut’tan maç sonu açıklaması

Erol Bulut’tan maç sonu açıklaması
15.03.2021
188
A+
A-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-1 kaybettikleri Gençlerbirliği maçından sonra açıklamalarda bulundu. Bulut, rakiplerinin attığı ikinci golün ofsayt olduğunu söyledi.

Sözcü’de yer alan habere göre;Spor Toto Süper Lig 30. haftasında Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilen Fenerbahçe’nin teknik direktörü Erol Bulut, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Öne geçtiği maçı kaybederek şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe, iç sahada 6. mağlubiyetini aldı. Bulut, “Deplasmanda nasıl rekor kırıyorsak, kendi evimizde de mağlup gelerek rekor kırıyoruz” yorumunda bulundu.

Gençlerbirliği’nin ikinci golünün kesinlikle ofsayt olduğunu söyleyen Bulut, “Bence yüzde 100 ofsayt olan bir kontrataktan golü yedik. Bize çizgiler biraz farklı çiziliyor. art niyet var mı kendileri düşünecekler. Kesinlikle ofsayt pozisyon” dedi.

Erol Bulut’un maç sonu açıklamaları

“Deplasmanda nasıl rekor kırıyorsak, kendi evimizde de mağlup gelerek rekor kırıyoruz. Oyuna iyi başladık, golü de attık. İlk yarıda rakip kaleye hiç gelmedi. Bir ortadan kendi kalemize gol attık ve ikinci yarıda daha çok kapandı rakip. Elimizden geleni yapmaya çalıştık, 3-5-2 sistemine döndük. Bir iki pozisyon yakaladık ve değerlendiremedik.”

“Kesinlikle ofsayt pozisyon”

“Bence yüzde 100 ofsayt olan bir kontrataktan golü yedik. Bize çizgiler biraz farklı çiziliyor. Art niyet var mı kendileri düşünecekler. Kesinlikle ofsayt pozisyon. Şampiyonluk yarışında yara aldık ama önümüzdeki maçları hiçbir zaman bırakmayacağız. Sadece sahanın içinde değil, sahanın dışında da mücadele edeceğiz. Yine bizim aleyhimize verilen bir karar. VAR’da nedense bugüne kadar hep bizim aleyhimize çizgiler oluyor. Antep, Galatasaray ve bugün olsun. Bize olsaydı ofsayt verilirdi. Türk futboluyla ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü söylediğim zaman yanlış konuşabilirim. Bu ortama baktığımızda çoğu şeyin doğru gitmediğini biz sahada olsun, taraftarlar televizyon başında olsun hepimiz yaşıyoruz. Bu şekilde zor.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.