DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Erzurumspor’dan skandal Özgür Yankaya paylaşımı!

Erzurumspor’dan skandal Özgür Yankaya paylaşımı!
08.02.2019
240
A+
A-

Süper Lig ekibi Erzurumspor’dan şok bir paylaşım geldi. Kulübün resmi twitter hesabından ”Bu operasyon çocuğuna bu hafta maç verilmedi. Takipteyiz bakalım kaç hafta askıya alacaklar…” paylaşımı yapıldı ve ‘Operasyon çocuğu Özgür Yankaya’ denildi. Erzurumspor daha sonra bu paylaşımı silerken, kamuoyundan özür diledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Erzurumspor, resmi twitter hesabından hakem Özgür Yankaya ile ilgili şok bir paylaşım yapıldı.

Özgür Yankaya’nın fotoğrafının üzerine ‘Operasyon çocuğu Özgür Yankaya’ yazılırken, ”Bu operasyon çocuğuna bu hafta maç verilmedi. Takipteyiz bakalım kaç hafta askıya alacaklar…” açıklaması yapıldı.

ERZURUMSPOR ÖZÜR DİLEDİ

Erzurumspor’un Twitter hesabından atılan bu tweet kısa bir süre sonra silinirken konu ile ilgili bir açıklama yapıldı.

Konu ile ilgili hemen bir açıklama yapan Erzurumspor’da ”Kulübümüzün twitter hesabından yapılan bizleri de üzen nahoş paylaşımdan dolayı futbol kamuoyundan özür dileriz. Söz konusu arkadaşın görevine son verilmiştir.” ifadeleri kullanıldı.

Özgür Yankaya hakkında yapılan bu skandal paylaşımın ardından sosyal medyada Erzurumspor, eleştiri yağmuruna tutuldu.

Kaynak:Mynet/Kerem Aydın


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.