DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yusuf Yazıcı hakkında açıklama

Yusuf Yazıcı hakkında açıklama
12.11.2021
141
A+
A-

Lille’de forma giyen Yusuf Yazıcı’nın temsilcisi Adem Cebeci, 24 yaşındaki futbolcunun transferi ile ilgili çıkan söylentilere açıklama yaptı.

Fransa Lig 1 ekibi Lille’in forması giyen Yusuf Yazıcı’nın temsilcisi Adem Cebeci, Yusuf Yazıcı’nın herhangi bir takımla görüşmediğini dile getirdi.

Cebeci, “Yusuf Yazıcı’ya yapılan teklifleri Lille reddetti. Avrupa’dan Yusuf Yazıcı’ya teklifler var ama Lille, değerini bulmadan Yusuf Yazıcı’yı bırakmak istemiyor. Benim de sosyal medyada yapmış olduğum beğeni de Trabzonspor’a transfer mi olacak gibi algılandı ancak şu an öyle bir durum söz konusu değil” dedi.

“LILLE, YUSUF’U BIRAKMAK İSTEMİYOR”

Cebeci, sosyal medyada yaptığı beğeninin yanlış yorumlandığını söylerken, şunları söyledi:

“Sosyal medyada yaptığım bir beğeni, Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor’a transfer olacağı yönünde algılandı. Yusuf Yazıcı için Lille’e Avrupa’dan teklifler geldi, temsilcisi olduğum için bize soruluyor ancak Lille, Yusuf Yazıcı’yı bırakmak istemiyor. Benim sosyal medyada beğendiğim bir gönderi nedeniyle Trabzonspor’a transferi konuşulmaya başlandı ancak Trabzonlu ve Yusuf Yazıcı’nın bir yakını olduğum için Yusuf Yazıcı için yazılan yazıyı beğendim. Bunu 3 ay önce de olsa 6 ay sonra da olsa beğenirdim. Transferiyle ilgili hiçbir alakası yoktur. Tabii ki Yusuf Yazıcı için Trabzonspor’un böyle bir talebi olursa yetkili taraf Lille’dir. Avrupa’dan Yusuf Yazıcı’nın durumunu soran takımlar oldu ancak Lille, Yusuf Yazıcı’yı bırakmıyor. Yusuf Yazıcı, Lille’in bir projesi ve değerini bulmadan Yusuf Yazıcı’nın gidişine izin vermiyor. Lille Başkanı Olivier Letang, Yusuf Yazıcı’nın çok değerli bir oyuncu olduğunu ve en kısa zamanda bekledikleri seviyeye Yusuf Yazıcı’yı çıkaracaklarını söyledi. Yarın şartlar değişirse yeniden değerlendirilir ve transferi konuşulur.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.